نبرد سنگین نیرو‌های جولانی و قسد در حومه الرقه سخنگوی دولت: جمهوری اسلامی از سوی میانجی‌گران پیام‌هایی دریافت کرده جزئیات دیدار معاون سیاسی رئیس مجلس لبنان با لاریجانی جزئیات گفت‌وگوی پوتین و نتانیاهو درباره برنامه هسته‌ای ایران رأی‌گیری پیش‌نویس قطعنامه آمریکا درباره غزه در شورای امنیت رئیس جمهور لبنان: از اسرائیل به شورای امنیت شکایت می‌کنیم بلومبرگ: غرب دستورالعمل جدیدی برای نظارت بازرسان آژانس در ایران تهیه می‌کند مادورو: مردم آمریکا از ونزوئلا حمایت کنند اقتصاد آمریکا باوجود پایان تعطیلی دولت، تامدت‌ها زیر فشار می‌ماند چرا دولت جدید سوریه اولین سفارت خود را به جای ترکیه در انگیس افتتاح کرد؟ ادعای سازمان جاسوسی کانادا علیه ایران پیام تبریک عراقچی به عراق: تهران مصمم به تقویت روابط دوستانه با بغداد در تمامی حوزه‌هاست وزیر جنگ آمریکا فرمان حمله را صادر کرد! نتانیاهو: محاکمه من به ضرر آمریکا و اسرائیل است! مادورو: هرگز تسلیم نخواهیم شد

پامپئو: برنامه هسته‌ای ایران تهدیدی برای اسرائیل است

وزیر خارجه پیشین ایالات متحده با اتهام‌زنی به ایران در خصوص توافق با ایران به دولت بایدن هشدار داد و برنامه هسته‌ای ایران را تهدیدی برای رژیم صهیونیستی دانست.
تاریخ انتشار: ۱۱:۵۸ - ۲۶ آذر ۱۴۰۱ - 2022 December 17
کد خبر: ۱۶۴۰۷۲

به گزارش راهبرد معاصر، «مایک پامپئو» وزیر امور خارجه دوران ریاست‌جمهوری «دونالد ترامپ» در جریان سخنرانی در کنیسه شهرستان «پام بیچ» ایالت فلوریدا ضمن آن که «جو بایدن» رئیس‌جمهور ایالات متحده را یک «صهیونیست» خطاب کرد، بار دیگر در خصوص توافق هسته‌ای با جمهوری اسلامی ایران هشدار داد.

 

پامپئو که در حال حاضر، شرکت در رقابت‌های انتخابات ریاست‌جمهوری ۲۰۲۴ بعنوان نامزد جمهوری‌خواهان را بررسی‌ می‌کند، از سیاست‌های بایدن در قبال رژیم صهیونیستی و اوکراین حمایت کرد.

 

وی در ادامه در گفت‌وگو با خبرنگار روزنامه «نیویورک‌سان» بار دیگر اتهامات علیه جمهوری اسلامی را تکرار کرد و از دولت بایدن برای پیگیری توافق هسته‌ای با ایران انتقاد کرد و برنامه هسته‌ای ایران را تهدیدی برای موجودیت رژیم صهیونیستی توصیف کرد.

 

پیش از این، پامپئو در گفت‌وگو با شبکه «فاکس نیوز» از تصمیم دولت بایدن برای ارسال موشک‌های پاتریوت به اوکراین برای مقابله با روسیه حمایت کرده و گفته بود این موشک‌ها بازدارندگی را در منطقه احیا می‌کند.

 

اظهارنظر پامپئو در نشستی درباره «آینده روابط آمریکا و اسرائیل» با «الیانا جانسون» گزارشگر سابق «نیویورک سان» که هم‌اکنون سردبیر روزنامه «واشنگتن فری بیکن» است، مطرح شد.

 

دولت ترامپ علی‌رغم پایبندی جمهوری اسلامی به توافق هسته‌ای، به صورت یکجانبه از این توافق خارج شد و سیاست «فشار حداکثری» را به امید وادار کردن ایران به پذیرش توافق مورد قبول ایالات متحده در پیش گرفت که البته نتیجه‌ای در برنداشت و به پیشرفت برنامه هسته‌ای ایران منتهی شد./ فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار